Wil jij coach worden van onze jongeren?

Z11 jongerencoaching is altijd op zoek naar nieuwe coaches. Dus als jij interesse hebt, schroom niet en bel of mail ons voor een afspraak. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist.

WAT HEEFT Z11 TE BIEDEN?

Deskundige begeleiding, een goede opleiding en…. een verrijking van je leven. Nee, niet in financiële zin. Je krijgt wel een onkostenvergoeding en daarbij een fijne organisatie met sociale en toegewijde collega’s. En misschien nog fijner, de positieve impact die je hebt op de jongere waar je mee werkt en de dankbaarheid die je daarvoor terug krijgt.

HOEVEEL TIJD GA IK BESTEDEN ALS COACH?

We streven ernaar om 1 jongere per coach te matchen. Je begeleidt dus in principe maar 1 jongere tegelijk voor de duur van maximaal 1 jaar. Het aantal contact momenten is in eerste instantie eens per week. Later kan dit ook eens per twee of drie weken worden. Net wat nodig is. Een appje of belletje met je jongere kan een toevoeging zijn, afhankelijk van je jongere die je begeleidt. Daarnaast volg je intervisie bijeenkomsten bij Z11 en rapporteer je natuurlijk regelmatig je bevindingen.

Wat we van je verwachten?

We verwachten dat je affiniteit hebt met onze doelgroep; jongeren tussen de 12-23 jaar oud. Je bent stabiel, je staat stevig in je schoenen en je voelt een positieve drang om jongeren op weg te helpen. Je bent oplossingsgericht, kan goed luisteren en bent in staat de jongere vooral zelf na te laten denken. Coachingsdiploma’s zijn geen vereiste. Wel ben je bereid tot deelname aan onze opleiding (2 dagen), het bijwonen van intervisie bijeenkomsten en workshops.

Meld je aan als Z11 Jongerencoach