Verwijzers

Fijn dat jij je aan het oriënteren bent of Z11-Jongerencoaching de organisatie is om een van ‘jouw’ jongeren net dat extra steuntje in de rug te geven. Onze coaches maken vaak het verschil voor de door hen begeleide jongeren.

SCHAKEL ONS IN VOOR EEN JONGERENCOACH!

Werk je met jongeren of zie je veel jongeren die wel een extra steuntje kunnen gebruiken? Laat ze dan kennismaken met Z11-Jongerencoaching. Onze coaches maken heel vaak het verschil voor de jongeren die voor ons kiezen. Onze stichting wordt ondersteund door de gemeente Alkmaar en Dijk en Waard. De inzet van onze coaches is voor de jongere of hun ouders volledig kosteloos.

WANNEER SCHAKEL JE ONS IN?

Z11-Jongerencoaching is er voor jongeren van 10 tot 21 jaar met vragen in de diverse levensgebieden die nu nog zonder tussenkomst van professionele hulpverlening opgelost kunnen worden. Onze coaching bevindt zich in het preventieve werkveld. Wij willen voorkomen dat het mogelijk mis zou kunnen gaan.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN?

Naast ons prachtige werk als jongerencoaches verzorgen wij ook gratis gastlessen of voorlichtingsbijeenkomsten op scholen. Overigens is dit ook bij andere organisaties mogelijk. Je kunt ook flyers en posters bij ons aanvragen. Uiteraard zijn nergens kosten aan verbonden.

WIE ZIJN ONZE COACHES?

Onze stichting werkt met gepassioneerde en betrokken coaches. Deze coaches hebben allemaal verschillende achtergronden en leeftijden en hebben naast hun dagelijkse bezigheden op vrijwillige basis commitment gegeven om jongeren te coachen. Elke coach wordt bij ons professioneel opgeleid en begeleid.
Uiteraard hebben we strenge toelatingseisen voor onze coaches en beschikken zij allemaal over een geldige VOG. Daarnaast organiseren wij als stichting regelmatig trainingen en intervisie bijeenkomsten om onze coaches meer kennis en vaardigheden mee te geven die zij weer in kunnen zetten bij hun coachingstraject.

Ken jij een jongere die extra steun kan gebruiken? Bel of Mail ons!