Verwijzers

Fijn dat jij je aan het oriënteren bent of Z11-Jongerencoaching de organisatie is om “jouw jongere” een steuntje in de rug te laten geven. Onze Jongerencoaches maken vaak het verschil voor onze jongeren.

SCHAKEL ONS IN VOOR EEN JONGERENCOACH

Werk je met jongeren of zie je veel jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Laat ze dan kennismaken met Z11-jongerencoaching. Onze coaches maken heel vaak het verschil voor die jongeren die voor ons kiezen. Onze stichting wordt ondersteund door de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard. De inzet van onze coaches is voor de jongere of hun ouders geheel kosteloos.

WANNEER SCHAKEL JE ONS IN?

Z11-Jongerencoaching is er voor jongeren van 12 tot 23 jaar met vragen in de diverse levensgebieden die nu nog zonder tussenkomst van professionele hulpverlening opgelost kan worden. Onze coaching bevindt zich in het preventieve werkveld. Wij willen voorkomen dat het mogelijk mis zou kunnen gaan.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN?

Naast ons prachtige werk in Jongerencoaching verzorgen wij tevens gratis gastlessen of voorlichtingsbijeenkomsten op scholen. Overigens doen we dit ook bij andere organisaties dan scholen. We beschikken over flyers en posters die je bij ons kunt aanvragen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

WIE ZIJN ONZE COACHES?

Onze stichting werkt met gepassioneerde en betrokken coaches. Deze coaches hebben allemaal verschillende achtergronden en leeftijden en hebben naast hun dagelijkse bezigheden op vrijwillige basis commitment gegeven om jongeren te coachen. Elke coach wordt bij ons professioneel opgeleid en begeleid.
Uiteraard hebben we strenge toelatingseisen voor onze coaches en hebben zij onder andere allemaal een VOG afgegeven. Daarnaast organiseren wij als stichting regelmatig extra trainingen en intervisie bijeenkomsten om onze coaches meer kennis en vaardigheden mee te geven die zij weer in kunnen zetten bij hun coachingstraject.

Ken je een jongere die extra steun kan gebruiken? Bel of Mail ons!