Klik hierboven om je aan te melden of lees hieronder verder wat wij voor je kunnen doen en hoe het werkt

Waarbij kan een coach jou helpen?

Je zit niet echt lekker in je vel. Dat kan vele redenen hebben. Contact met ouders, familie of vrienden, keuzes maken, toekomst, sociale media, stress, school, noem maar op. Praten met je ouders, verzorgers, op school of met je vrienden helpt je niet voldoende. De vragen die je hebt blijven onbeantwoord en dat geeft onrust. Of erger, je verstopt je gevoelens, je mening en je dromen en raakt geïrriteerd. Je bent jezelf niet meer. Bij Z11-Jongerencoaching kan je terecht met al je vragen. Er is altijd wel een coach waar jij een klik mee hebt.

WAT DOET EEN Z11-JONGERENCOACH VOOR JOU EN HOE WERKT HET?

Je hebt eerst een kennismakingsgesprek waarna je een z11-jongerencoach krijgt toegewezen. De coach neemt contact met je op en jullie maken samen een afspraak voor een eerste gesprek. Dat kan thuis zijn of ergens anders. Dat geef jij aan. Wanneer de klik is zoals jij en de coach verwachten, maken jullie vervolgafspraken. Afhankelijk van je gevoel kan dit in het begin eens per week zijn en later eens per 2 of 3 weken. We ondersteunen jongeren gemiddeld een jaar.

We doen er alles aan om je te helpen en te ondersteunen. We verwachten wel dat je zelf ook wilt en daar gaan we eigenlijk al wel vanuit als je dit leest. Dus wacht niet langer en neem nu contact met ons op!

Hoe werken wij?

Je vult het online contactformulier in, stuurt ons een mail of belt ons gewoon. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, maken een afspraak met je en bespreken je situatie. Op basis van dit gesprek en onderling overleg stellen we je een coach voor. Onze stichting werkt met vakkundig opgeleide onbetaalde coaches. Er zijn voor jou of voor je ouders geen kosten verbonden aan de ondersteuning van een Z11-jongerencoach!

Meld je vrijblijvend aan

Als je kijkt naar wat er is, zie je de talenten. Als je kijkt naar wat je mist, zie je de gebreken

Every dream could be willed into creation by those strong enough to believe in it

George Bernard Shaw

Your life does not get better by chance, it gets better by change

Jim Rohn