Met trots presenteren wij het jaarverslag 2018 van Stichting Z11 jongerencoaching. Ook dit jaar hebben wij weer een mooie bijdrage geleverd door maar liefst 93 jongeren te ondersteunen in de regio Noord-Kennemerland. Het afgelopen jaar zijn er 42 trajecten afgesloten. In 2018 jaar hebben wij 24 nieuwe – vrijwillige- coaches mogen verwelkomen, die allen de basistraining succesvol hebben afgerond.

Het afgelopen jaar hebben wij wethouder Elly Konijn van gemeente Alkmaar mogen verwelkomen bij onze stichting om het belang van het werk van Z11 te laten zien. Wij zijn blij om te horen dat het huidige B&W college preventie belangrijk vindt en dit naar buiten uitdragen.

In 2018 hebben wij middels de Rabobank Clubcas Campagne een bedrag van € 128, 80 weten binnen te halen waarmee wij onze bibliotheek hebben aangevuld met spelen en andere ondersteunende materialen.

Vanuit Z11 vinden wij deskundigheidsbevordering van onze coaches belangrijk. Daarvoor organiseren wij intervisieavonden. Ook hebben wij verschillende thema avonden georganiseerd, waaronder het  puberbrein en jongeren met LVB-autisme.