Het schooljaar is weer van start gegaan.

De scholen zijn weer begonnen en daarmee staat ook Stichting Z11 Jongerencoaching weer klaar om jongeren tussen 12 en 21 jaar in het HAL (Noord-Kennemerland) gebied ondersteuning te bieden. Wij doen dat met een groot aantal -vrijwillige- coaches (allen voorzien van een coachtraining). De hulpvraag van jongeren aan Stg. Z11 Jongerencoaching is zeer divers. Dat gaat van hulp bij plannen van schoolwerk, huiswerkbegeleiding, onderzoeken voor toekomstige opleiding of werk, negatieve gevolgen van gamen, sociale weerbaarheid, een luisterend oor, tot aan depressieve gedachten, pesten, etc. Bekijk meer informatie over onze coaching voor jongeren.

Z11 staat voor ZELF
Wij helpen jongeren die ook echt geholpen willen worden. Een jongere meld zichzelf aan voor ondersteuning door ons. Scholen of verzorgers hebben vaak een signalerende rol en kunnen een jongere wijzen op de laagdrempelige, gratis ondersteuning door Stg. Z11 Jongerencoaching.

Stg. Z11 Jongerencoaching en scholen
Wij werken nauw samen met zorgondersteuners en mentoren op scholen op het gebied van (preventieve) ondersteuning en begeleiding van jongeren. Wat kunnen wij voor een school betekenen:

  • Wij kunnen gratis gastlessen geven op scholen aan jongeren over hetgeen wij als stichting voor ze kunnen betekenen én over relevante c.q. actuele onderwerpen voor jongeren;
  • Wij kunnen aanwezig zijn bij studiedagen of open dagen voor ouders en leerlingen;
  • Wij stellen gratis flyers beschikbaar aan scholen t.b.v. leerlingen en docenten;
  • Docenten, zorgondersteuners, mentoren kunnen gratis onze thema-/netwerkavonden bijwonen (2 keer per jaar);

Coach worden?
Wil jij coach worden bij Stg. Z11? Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Volg ons op social media
Wij zijn actief op verschillende social media, waar je ons kunt volgen en op de hoogte blijft van activiteiten en verhalen vanuit Stg. Z11 Jongerencoaching. Wij zijn actief op LinkedIN, Facebook, twitter en Instagram.

Kennismaken?
Vind je het interessant om – vrijblijvend – nader kennis te maken en te zien wij kunnen samenwerken en elkaar kunnen aanvullen? Neem gerust contact met ons op.